Daten in Purmerend

Daten in purmerend

Singles in Purmerend opgelet! Wij bieden jou en je date een speciaal arrangement.

Date in Purmerend? Ons restaurant is de perfecte plek om af te spreken. Of het nou je eerste of honderdste date is. Brasserie 1434 is sfeervol en met ons rode interieur horen we tot de meest geschikte locatie van Purmerend en omstreken. Maar wat kan je nou eigenlijk van ons verwachten?

Je kiest zelf uit een lunch, diner of borrel date en bepaald je eigen tijdstip. Voor een romantische lunch ben je bij ons aan het juiste adres. Laten we beginnen met een glas bubbel (ook alcoholvrij) en kies uit diverse a la carte gerechten. Of ben je een zoetekauw? Ga dan voor de ‘High Love’. Dit is een 1-meter plank met zoete lekkernijen en onbeperkt koffie of thee voor €24,50 per persoon.

Toch liever dineren? 

Dan raden we een Avondje 1434 aan. Laat de chef jullie verassen met 6 kleine gerechtjes uit de a la carte kaart. Van koud naar warm tot zoet! Een ultieme beleving en voldoende tijd om kennis te maken met je potentiële nieuwe liefde!

Of spreek je liever niet te lang af met je date?

Een eerste date kan spannend zijn. Maar met een lekkere borrelplank van Brasserie 1434 ga je nooit de mist in! Geniet daarnaast van de lekkerste cocktails. Bevalt de date niet? Dan kan je na 1 of 2 rondjes al met een smoes om de rekening vragen. We got you!

Kortom, er is veel te beleven bij Brasserie 1434! Plan nu je date in hartje Purmerend aan de Koemarkt 33.

Scroll naar boven