Arrangementen

Arrangementen in Purmerend

Brasserie1434 biedt diverse arrangementen aan. Heeft u een andere vraag? Bel gerust.

High Tea of Babyshower
Wie zoet is krijgt lekkers! Een heerlijke middag met al je vriendinnen ouderwets bijkletsen. High Tea in Purmerend of een Baby Shower in Purmerend? Wij regelen de rest! Voor € 24,50 p.p. kunt u genieten van onbeperkt Thee en/of Koffie, aangevuld met diverse zoete lekkernijen. We beginnen indien gewenst met een glas bubbels (kan ook alcohol vrij), gevolgd door hartige sandwiches en een klein soepje. Wanneer u klaar bent voor de volgende ronde geven wij u 1 meter zoete lekkernijen gemaakt door onze koks en eigen banketbakker! Wilt u iemand extra in de watten leggen? Geef het ons door 🙂 U mag uw tafel of stoel versieren en minimaal 2.5 uur genieten van een heerlijke High Tea op de Koemarkt.

Walking Diner
Een Walking Diner is een perfecte combinatie van een goede borrel aangevuld met diverse culinaire gerechtjes uitgeserveerd aan uw gasten. Denk aan een bitterbal van kreeft of sukade, een tonijn sashimi, crispy sushi van zalm, een kleine steak tartaar of carpaccio, loempia van eend! Uiteraard is dit in overleg met uw wensen! U vraagt wij organiseren.

Besloten feestje?
Besloten feestje of partij? Wij bieden de mogelijkheid om ons restaurant en/of terras te verhuren. Hiervoor gelden uiteraard op maat gemaakte prijzen op basis van uw wensen.

Bruiloft
Bruiloft vieren? Ook hiervoor geldt een besloten service, onze locatie kan tegen speciale tarieven gehuurd worden.


Mail ons voor meer informatie


Bel ons voor meer informatie

49793712_274977879841423_4111666514237587456_n
image00026

Scroll naar top