Arrangementen

Arrangementen in Purmerend

Brasserie1434 is 1 van de nieuwste restaurants in Purmerend waar u voor elk gelegenheid terecht kunt, wij bieden diverse arrangementen aan. Heeft u een andere vraag? Bel gerust.

Lunchen in Purmerend

Voor uw lunch in Purmerend kunt u terecht bij Brasserie1434, wij serveren de lekkerste koffie van Purmerend en de sandwiches zijn uniek, lekker en modern van opmaak. Probeer vooral de wrap kroketten, de salade 1434 of bestel voor de kinderen een pannenkoek of tosti XL. 

Lunchen Purmerend

High Tea of Babyshower
Wie zoet is krijgt lekkers! Een heerlijke middag met al je vriendinnen ouderwets bijkletsen. High Tea in Purmerend of een Baby Shower in Purmerend? Wij regelen de rest! Voor € 24,50 p.p. kunt u genieten van onbeperkt Thee en/of Koffie, aangevuld met diverse zoete lekkernijen. We beginnen indien gewenst met een glas bubbels (kan ook alcohol vrij), gevolgd door hartige sandwiches en een klein soepje. Wanneer u klaar bent voor de volgende ronde geven wij u 1 meter zoete lekkernijen gemaakt door onze koks en eigen banketbakker! Wilt u iemand extra in de watten leggen? Geef het ons door 🙂 U mag uw tafel of stoel versieren en minimaal 2.5 uur genieten van een heerlijke High Tea op de Koemarkt.

restaurant Purmerend
Gebak in Purmerend

Walking Diner
Een Walking Diner is een perfecte combinatie van een goede borrel in Purmerend, aangevuld met diverse culinaire gerechtjes uitgeserveerd aan uw gasten. Denk aan een bitterbal van kreeft of sukade, een dun gesneden tonijn, crispy sushi van zalm, een kleine steak tartaar,  carpaccio of een loempia van eend! Uiteraard is dit in overleg met uw wensen! U vraagt wij organiseren.

Tapas Purmerend

Besloten feestje?
Besloten feestje of partij? Wij bieden de mogelijkheid om ons restaurant en/of terras te verhuren. Hiervoor gelden uiteraard op maat gemaakte prijzen op basis van uw wensen.

uitgaan purmerend
Wijnen in Purmerend

Bruiloft
Bruiloft vieren? Van de restaurants in Purmerend behoren wij tot de meest geschikte interieur voor uw bruiloft! Voor een bruiloft op de Koemarkt geldt een besloten service, onze locatie kan tegen speciale tarieven gehuurd worden. Wij verzorgen en ontzorgen u geheel de gedurende dag. Aansluitend na uw bijeenkomst dineren in Purmerend? Vraag naar de mogelijkheden, uw wensen zijn onze zorg. Trouwen in Purmerend is nog nooit zo bijzonder geweest. 

Trouwen in Purmerend

Uitgaan in Purmerend

Maak kennis met de nieuwste hotspots van Purmerend! Elke vrijdag is het Freaky Friday, vanaf 21;30 draait onze dj de leukste muziek. Het dak gaat eraf! Tot maar liefst 02;00 kunt u genieten van de lekkerste cocktailbar in Purmerend.

uitgaan purmerend
Cocktails Purmerend

Kortom of het nu gaat om lunchen, dineren of uitgebreid borrelen in Purmerend, bij ons kunt u voor alles terecht. 

Wij zien u graag snel! 

 

 

 

 

 

beste restaurant Purmerend
Scroll naar boven