Bestellen

Bestellen bij Brasserie 1434

Op dit moment kunt u alleen bestellen via Thuisbezorgd of telefonisch, bel daarvoor 0299-769012. Gebruik bovenstaande ”Bestel Nu” knop.

lunch Purmerend centrum
lunch bestellen purmerend
restaurant in Purmerend

*Omdat wij de service in het restaurant en op het terras hoog willen houden, nemen wij uw bestelling liever niet telefonisch aan. Dit omdat onze medewerkers gasten in het restaurant of op het terras aan het helpen zijn en bij een bestelling opnemen komt er veel externe organisatie bij kijken, zoals het afrekenen? en noteren van uw order. Wij hopen op uw begrip hiervoor. Gebruik daarom ons ingebouwde webshop, speciaal voor u gemaakt!​

*Houd er rekening mee dat het op Vrijdag, Zaterdag en Zondag soms extreem druk is en dat onze bezorgers met de fiets bezorgen. Het is daarom goed om altijd te rekenen op (minimaal 45 minuten) voordat uw maaltijd gemaakt is en tevens wordt afgeleverd. Wij werken uitsluitend met verse producten en het kan daarom iets langer duren dan een Fast-Food keten. Ook is het mogelijk dat er bepaalde gerechten worden uitgezet in onze menukaart omdat deze bijna of geheel op zijn de desbetreffende dag. 

Scroll naar boven